Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik starter en manuell bil

Antall manuelle skift biler og lastebiler er på vei ned , men en sjåfør kan finne et behov for å operere en manuell skift kjøretøy. Å kjøre en manuell skift bil eller lastebil er annerledes enn å kjøre med automatgir . Her er hvordan du starter en bil som har manuell girkasse . Instruksjoner
en

Plasser din venstre fot på helt til venstre pedalen . Dette er den manuelle girkassen er clutchpedalen som må være deprimert hver gang du skifte gir . Pumpe clutchpedalen en eller to ganger for å kontrollere at den går jevnt med spenning.
2

tak skiftet håndtaket på bil eller lastebil. Hvis bilen er i nøytral , bør shifter kunne bli flyttet løst . Hvis bilen er i gir , vil Shifter være fast og ikke bevege seg lett fordi det vil være engasjert i gir.
3

Løsne Shifter fra alle utstyr før du starter en manuell girkasse bil . Tråkk bremsepedalen med høyre fot og clutchpedalen med venstre . Flytt girspaken ut av utstyret inntil håndtaket føles løs . La av clutchpedalen etter frakobling bilen fra gear. Sjekk nå at bilens parkeringsbremsen er satt slik at bilen ikke vil rulle når du tar foten fra bremsepedalen. Trå inn clutchpedalen med venstre foten og gasspedalen lett med høyre. Vri om nøkkelen i tenningen og la motoren komme til liv .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148005.html

Previous:
Next:

driving tips