Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow a Car Long Distance

Hvis du planlegger å taue bilen din på lang avstand, vil du ønsker å ta ekstra forholdsregler for å sikre at bilen ikke lider en stor mengde slitasje eller rive i løpet av turen. Du ønsker å holde bilen trygt fra veien farer som du kan komme til å møte på lang avstand. Hvis du er bekymret for din evne til å taue en bil lang avstand, kan du også kontakte et firma som Towing.com (se Ressurser nedenfor) for å få sitater på å arrangere noen andre til å taue bilen på lang avstand. Instruksjoner
en

Lei et slep dolly eller full-size slep trailer fra en trailer utleiefirma som Towing.com. Å taue lang avstand, kan det være lurt å velge i full størrelse slep trailer i stedet for en to-wheel bil dolly. Disse tamponger kan føre til slitasje på dekkene i løpet av turen.
2

Slipp slep plattform og vippe den tilbake for å plassere bilen på toppen av det. Du vil sakte kjøre bilen på plattformen for å justere med forhjulene på slep trailer. Sørg for at bilen er sentrert, fordi det er sannsynlig at du vil være å gjøre en masse svinger på lang avstand.
3

Sett bilen i park, og satt på parkeringsbremsen. Låse plattformen på slepet trailer etter spennende bilen. Du vil finne en låsepinne på skralle forsamlingen delen.
4

Bruk dekk stropper av tilhengeren din for å holde bilen på plass mens du sleper lang avstand. Du vil trekke på stroppene før de er så stramt som mulig over forsiden av dekkene.
5

Sikre bilen på lang avstand slep med sikkerhet kjeder. Koble kjettinger fra slepet trailer plattformen til bilen din ramme.
6

Løsne parkeringsbremsen og låse rattet i en fremskutt posisjon. Ta nøklene ut av tenningen og begynner å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148050.html

Previous:
Next:

driving tips