Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en Recovery del Som en Tow Strap

Recovery stropper jobbe litt annerledes enn slep stropper, og mange bil-entusiaster mener at utvinning stropper er mye mildere på et kjøretøy enn tradisjonelle slep stropper. Siden utvinning stropper har litt stretch til dem, de absorberer noe av virkningen av bevegelsen. Recovery stropper også har ingen metallbeslag. De består av kun myke brikker som er tryggere for biler rammeverk. Som med alle slep stropp, bør utvinning stropper brukes kun for å taue et kjøretøy korte avstander. Kjøretøy bør aldri bli slept lenger enn de må være. Du trenger
Recovery stropp
To biler
D-ring sjakkel
Vis flere instruksjoner
en

Fest fanglinen direkte til kjøretøyet være tauet. Oppgangen stropp kan kveiles rundt en slepekrok hvis bilen har ett eller kjøretøyets ramme hvis den ikke gjør det. Pakk recovery stroppen rundt rammen og trekk den ene enden av stroppen gjennom løkken på den andre enden.
2

Fest den andre enden av stroppen til slepet kjøretøyet. Den sikreste måten å feste den andre enden av remmen er ved hjelp av en D-ring sjakkel. D-ring sjakkel vil feste i bilens hengerfeste og fanglinen vil sløyfe rundt sjakkel.
3

Sørg for at stroppen ikke kommer til å gni på noe skarpt på kjøretøyet , slik som en grov flekk på støtfangeren. Dette vil føre til at stroppen til slagsmålet, og muligens føre til brudd. Hvis det er noen flekker på kjøretøyet som er tvilsomme, vikle stroppen i duct tape i dette området, slik at hvis den gnir mot de sorte spot, vil den ha et ekstra lag beskyttelse.
4

Hold klar av bilen. Når oppgangen stroppen er festet, bør alle holde en trygg avstand før enten bilen er flyttet. Hvis stroppen bryter løs med bilen festet, kan det forårsake mye skade på personer og gjenstander i nærheten.
5

Sakte lette kjøretøy fremover til slakk er trukket stramt før plukke opp fart . Dette vil gi bilen ble tauet en mild ta av og redusere innvirkning på bilens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148048.html

Previous:
Next:

driving tips