Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor å låse opp en rattstamme

En rattlås er et nyttig sikkerhetsinnretning på bilen din. Den låser hjulene helt over til siden, hindrer at bilen ruller inn i gaten skal parkeringsbremsen pause gi ut en eller annen grunn. Dessverre kan rattstammen låser seg fast. Når dette skjer, holde deg rolig. Bare ved jiggling rattet og forsiktig vri om nøkkelen, kan du vanligvis frigi det. Du trenger
Key
Vis flere instruksjoner
en

Jiggle rattet mens du forsiktig vri nøkkelen med klokka i tenningen. Bruk bare litt mer press på den tast enn du ville gjort for å slå på tenningen normalt. Oftere enn ikke, vil dette låse opp rattet.
2

Vri nøkkelen frem og tilbake. Jiggle nøkkelen i låsen for å prøve å få det til å slå langt nok til å starte tenningen. Du kan også flytte den litt inn og ut av låsen mens du gjør dette.
3

Fortsett å vri nøkkelen frem og tilbake som i trinn 2, og begynner å vibrere rattet igjen . Hold deg rolig, og ikke bruke for mye kraft.
4

Trekk nøkkelen ut og sette den tilbake inn i låsen. Gjenta trinn 1-3.
5

skifte gir i overføringen. Sørg for at bilen har nødbremsen på. Deretter skifter bilen til en annen gear. Deretter flytter den tilbake til parken og prøver trinn 1 til 4 på nytt. Noen biler vil ikke la deg skifte overføringen mens de er slått av. Hvis bilen din er som dette, bare riste girspaken eller stick shift litt rundt før du starter på nytt med trinn 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147977.html

Previous:
Next:

driving tips