Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan spare penger på en Road Trip

Ta en biltur kan være ganske eventyret. Det kan også bli veldig dyrt i en hast. Her er hvordan du kan spare penger på en biltur. Instruksjoner
en

Ikke gå på en biltur alene. Hvis du tar med et par venner sammen med deg, vil du spare penger på gass, mat og losji.
2

Lag en grov plan for din bilferie før du begynner. Du trenger ikke nødvendigvis å holde seg til en trinn-for-trinn-plan, men å ha en viss idé om hvor du skal vil hjelpe deg å begrense noen utgifter.
3

gang du har en idé om hvor du ønsker å gå på langtur, ta med rikelig med veikart. Du vil spare penger på gass hvis du ikke kjører rundt uten mål og mening.
4

Gi plass til et kjøligere i bilen. Hvis du kan pakke mat i en kjøligere under langtur, vil du ikke trenger å spise ute som restauranter som mye, sparer du både penger og tid.
5

Sørg for at dekkene er fulle før permisjonen din. Å ha dekk som er helt fylt vil du spare penger på gass.
6

Finn ut hvor bomveier er sammen din ønsket rute før du reiser. Prøv å unngå disse veiene hvis det er mulig.
7

Kjøp gass fra veikroer eller bensinstasjoner når det er mulig. For det meste vil disse stedene har den billigste gass. Selv om det er bare en forskjell på noen få cent, gjør dette kan spare deg for en betydelig sum penger i løpet av din reise.
8

Prøv å finne et hotell som synes å ha en tom parkeringsplass. Hvis du finner en, vil prisen være mye lavere enn på et hotell som er nesten full. Hotellet med den tomme parkeringsplassen vil være mer desperat for kunder og dermed vil bli wiling å forhandle frem en lavere pris for natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147880.html

Previous:
Next:

driving tips