Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik sikkerhetskopierer en femte Wheel Trailer

Backing en femte hjulet trailer kan være utfordrende siden hindring er faktisk i lasteplanet, noe som gjør at den femte rotasjon poenget med hjulene på tilhengeren være de fire andre. Bilberging et femte hjul trailer er enklere enn tauing en støtfanger trekke tilhenger som den femte hjulet gir mer vekt å bli trukket og større backing vinkler. Backing en femte hjulet kan være frustrerende, men noen noen enkle tips og mye praksis kan lette din frustrasjon. Du trenger
Truck
femte hjulet stikk
femte hjulet trailer
Vis flere instruksjoner
Før du starter
en

Plasser femte hjulet trailer så rett som mulig for den ønskede målet.
2

Trekk ut lastebil speil og plassere dem slik at de bakre hjørner av begge sider av tilhengeren er synlige.
3

Gå rundt området der du skal sikkerhetskopiere den femte hjulet og merke noen innlegg, vann hydranter eller avløpsrør og størrelsen på plassen å være okkupert. Mentalt måle avstanden du må tilbake.
Backing Trailer
4

Position noen utenfor til baksiden av tilhengeren, hvis mulig. Pass på at du kan se din hjelper i speilene. Gå over håndsignaler utsiden hjelperen vil bruke.
5

Bruk speil Istedenfor å se over skulderen din. Hvis du er komfortabel med å bruke speilene og må se tilbake, vinkle trailer, slik at du kan se bakenden på førersiden.
6

Drei rattet motsatt av den retningen du vil at den femte hjulet trailer for å bevege. Den femte hjulet er treg til å begynne å snu, men beveger seg raskt når den starter.
7

Fortsett sakte for å tillate små justeringer.
8

Drei rattet nøye. De fleste nybegynnere støttespillere rotere rattet med store bevegelser og plutselig finner den femte hjulet trailer i ulike vinkler til lastebilen.
Practice
9

Trekk frem fra en parkeringsplass spot . Praksis backing rett tilbake til stedet, både med speil og ser over skulderen.
10

Back den femte hjulet trailer fra forskjellige vinkler. Praktisere dette hjemme eller på opplagsplass.
11

praksis med en partner. Gå over alle håndsignaler, som skal omfatte distanse i kompet, retning for både lastebil og trailer, fortsetter backing og stoppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148238.html

Previous:
Next:

driving tips