Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor å Endre Gears på en Yamaha V-stjerners 650

Yamaha V-Star 650 er en vakker sykkel. Det er stylet etter at Harley Davidson Fatboy sykler med noen ekstra visuell teft. Hvis du er interessert i å lære å ri en Yamaha V-Star 650, er det første du trenger å vite hvordan du gjør skifte gir. Dette kan være vanskelig i starten, men når du får det ned, vil det bli andre natur. Her vil jeg skissere den riktige måten å skifte din nye Yamaha V-Star 650 i trinn. Instruksjoner
en

tannhjul på en motorsykkel kjøre i denne rekkefølgen: først, nøytral, andre, tredje, fjerde og femte. Når du beveger deg, vil skiftende opp fra første gir hopp over nøytral og skifte deg rett inn i andre gir. Den eneste gangen at skiftende opp fra første vil få deg inn i nøytral er når du ikke er i bevegelse.
2

Pull i clutch hendel og trykk på girspaken ned til den stopper. Dette vil bety første gear. Trykke girspaken ned vil skifte deg ned ett trinn og trykke den opp vil gire opp ett trinn.
3

Trykk på girspaken opp ett klikk mens du fremdeles holder i clutch. Dette vil sette sykkelen i fri.
4

Start sykkel. Sykkelen må være i nøytral for å starte.
5

Hold i clutch hendel og trykk på girspaken ned for å skifte til første gir.
6

slipper clutchen sakte og gi det akkurat nok gass til å komme i bevegelse.
7

Lytt til motoren for å vite når du trenger å skifte. Hvis motoren gjør en lav brummende støy, så det må flyttes nedover. Hvis det er å lage en høy angiveri støy, så det må bli flyttet opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147937.html

Previous:
Next:

driving tips