Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik Rock en bil ut av Mud

Det er få hendelser mer frustrerende at å få bilen fast i gjørma. Mens den første reaksjonen er å pistol motoren, som ikke vil hjelpe situasjonen, og vil sannsynligvis gjøre ting verre. I stedet følger disse instruksjonene for rocking bilen ut av gjørma. Du trenger
Kjøretøy med automatgir
Sand eller halm (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Place bilens girkasse i Park . Start motoren. Med overføringen fortsatt i Park, rydde området rundt forhjulene ved å vri rattet helt til høyre, deretter helt til venstre. Drei rattet tilbake til rett før hjulene er justert rett.
2

Ta foten av akseleratoren. Ta tak i overføring girspak og skifte til revers. Tråkk gasspedalen litt, uten at dekkene til å spinne.
3

lette trykket på gasspedalen. Shift opp sendingen i Drive. Når overføringen er i gir, trykk på gasspedalen litt, igjen slik at dekkene å spinne så lite som mulig.
4

Gjenta trinn 2 og 3 flere ganger i rask rekkefølge for å lage en vuggende bevegelse. Hvis du ikke er fast altfor alvorlig, bør denne handlingen rocke bilen ut av gjørma. Når du begynner å bevege seg, holde det gående helt til bilen står på fast grunn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147938.html

Previous:
Next:

driving tips