Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan unngå kø

For pendlere, trafikkork er den erke-nemesis. Det er ingen elendighet helt som blir sittende fast i trafikken i timevis, prøver å gjøre veien hjem. Så, hvis du har til å kjøre til og fra jobb hver dag, er det viktig at du lærer hvordan du kan unngå trafikkork. Disse ting vil ikke bare spare deg for tid, men sunn fornuft også. Instruksjoner
en

Finn en alternativ rute. Motorveien er ikke alltid den raskeste måten å komme seg fra punkt A til punkt B. Forskning på området og sjekke elektroniske kart for å se om du kan finne en kortere vei til jobb. Ofte overflaten gatene flyte bedre i rushtiden og kan barbere bort en betydelig del av din kjøretid.
2

Hold deg på adkomstveien. Hvis du ønsker å unngå kø, prøve bor på adkomstveier i rushtiden. Når alle prøver sitt hardeste å komme på motorvei, noen ganger det lureste du kan gjøre er å gå av.
3

Endre arbeidsplan. Flertallet av befolkningen arbeider 8-5, noe som betyr at flertallet av trafikk skje rundt 7 og 6. Så hvis du ønsker å unngå kø, snakk med sjefen din om å komme tidlig eller forlate senere. De fleste vil ikke tankene ruteendring, og forlater bare 30 minutter tidligere enn normalt kan kutte en time av din pendle tid.
4

Drive fartsgrensen. Hvis alle kjørte fartsgrensen og stoppet somler rundt, ville trafikkork være en saga blott. Så gjør din del og drive en ansvarlig måte.
5

vite hva som skjer fremover. Lytt til radio eller se på nyhetene før avreise for arbeid, slik at du kan holde deg oppdatert på trafikksituasjonen. Hvis du vet det er en trafikkork i gang, unngå å forlate huset før problemet er løst.
6

Telecommute. Den eneste sikker måte å unngå kø er å slutte pendling alle sammen. Mange selskaper er nå tilby sine ansatte muligheten til å telecommute, og dermed eliminere trafikk hodepine forbundet med å få til å fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147858.html

Previous:
Next:

driving tips