Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Snø fjerning Teknikker for små lastebiler

Ice , snø og vintervær kan påvirke sikkerheten til kjøreforholdene og kjøretøy operasjoner. Skape trygge kjøreforhold ved å fjerne snø og is fra bilen din før du starter en pendle fra hjem til jobb er en enkel oppgave som kan gjennomføres ved å følge noen enkle trinn. Heat

Crank bilen i minst 15 minutter før du har tenkt å kjøre. La bilen for å varme opp i noen minutter før du slår på ovnen og tine. Slå den tine på middels varme omgivelser . Bruk varmen innstillingen som samtidig varmer innvendig og fjerner frost og snø fra glassflatene av lastebilen.
Spray

Spray frontruten , rygg glass , og vinduer med en avriming spray . Spray de- icer lett på glassflatene av lastebil med venstre -til -høyre feiende bevegelser. La de- Icer stå i en til tre minutter. Pass på at avriming fortsatt på lav varme innstillingen for å hindre at smeltevann fra refreezing i ekstremt kalde temperaturer .
Skrap

Bruk en plast isskrape på hver av glassflater av lastebilen. Bruk venstre mot høyre feiende bevegelser for å fjerne smeltet is, vann og slam fra frontruten , vinduer og tilbake glass av lastebilen . Pass på å bruke kanten av skrape, som er utviklet for å fjerne is fra glassflatene av lastebilen. Ved hjelp av de andre kantene av isskrape potensielt kan klø , sprekk , eller briste frontruten , rygg glass og vinduer av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148162.html

Previous:
Next:

driving tips