Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan slå en høyre hjørne i en Traktor Semi Truck

Å kjøre traktor trailer er ingenting om ikke en kunst, men som enhver annen art, perfeksjonere det er mest et spørsmål om praksis og inspirasjon. Praksis kommer fra å gjøre det, fra daglig honing av avgjørende ferdigheter. Inspirasjonen kommer fra kunnskapen om at du er i stand til å håndtere enhver situasjon som veien kaster på deg. Instruksjoner
en

titt på kurven og prøve finne ut om du vil ha rom du må svinge ut og gjøre sving. Du vil nesten alltid trenger å gå inn i en annen kjørefelt. Hvis det er trafikk sitter i krysset på høyre, og deretter vente på en mulighet til å svinge inn i venstre kjørefelt. Hvis du ikke kan gå til venstre, deretter vente på trafikken sitter i motgående kjørefelt av kryss-veien til å flytte.
2

Engasjere høyresving signal minst 200 meter før svingen , og sjekke trafikken i krysset og i speilene. Sjekk trafikken som kommer opp på venstre side bak deg, og bærer til venstre kjørefelt. Gire ned til riktig utstyr. Krysse over linjen til venstre etter ca en fot om nødvendig, men ikke mer.
3

Sjekk din høyre speilet en siste gang for å være sikker på at ingen prøver å snike rundt deg og kommer til å ende opp med en trailer parkert på panseret sitt. Skriv inn turn, sikter foran lastebilen for motgående kjørefelt hvis det er en to-felts vei eller midten kjørefelt hvis det er en tre-lane.
4

Sjekk din rett foran, hette montert blind-spot speil. Når du har bestemt at du har klaring for å svinge ut, er dine trailer dekk effektivt "kjører" bilen. Du vet allerede at du har plass til traktoren, så din primære plikt på dette punktet er å lede trailer dekk slik at de ikke hoppe fortauskant.
5

Se opp og frem hver tredje sekunder for å sikre at trafikken er der du forlot det, og å re-sjekk din traktor klaring. Gå tilbake til å se på tilhengerens hjul og styre traktoren inn eller ut for å få dem så nær toppen av kurven som du kan uten hopper den.
6

Slå lastebilen skarpt til høyre etter at bakhjulene har passert toppen av kurven. Ingenting du forbi dette punktet vil styre dine trailer dekk over fortauskanten, så nå er din prioritet skift til å få bilen helt inn kjørefelt og rette det ut.
7

Avbryt din tur signal kun når lastebil har helt rettet ut i kjørefeltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148163.html

Previous:
Next:

driving tips