Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en førerkort i Florida

Hvis du bor i Florida og ønsker å oppnå et førerkort, må du fullføre flere krav om dette vil være din første lisens. Hvis du allerede har en lisens fra en annen stat, trenger du bare å fullføre et syn og hørsel test for å få en Florida førerkort. Uansett må du besøke en Florida DHSMV plassering. Instruksjoner
en

Møt alle kvalifikasjonskrav for å få en Florida førerkort. Du må være minst 16 år gammel og holder en lærendes tillatelse for minimum 12 måneder. Du må ha fullført 50 timer med bak-rattet kjøring trening i denne perioden, og du må bestå en Traffic Law and Substance Abuse Utdanning klasse. Godkjente tilbydere av klassen er notert på DHSMV nettstedet.
2

Ta med flere former for identifikasjon. Du må ta med bevis for bosted, fødselsdato og personnummer. Akseptable former for ID er en fødselsattest, pass, skole ID-kort og Social Security-kortet. Det er en komplett liste over akseptable former for identifikasjon på Florida DHSMV nettstedet. Hvis du er under 18 år, er en foresattes underskrift kreves også.
3

Fullfør skrevet kjøring eksamen. Eksamen vil presentere spørsmål om trafikkskilt og trafikkregler.
4

Før kjøring veien eksamen. Under veien eksamen, må du navigere trygt et lukket kurs på DHSMV eiendommen. Du må bevise at du vet hvordan du skal kjøre trygt samt overholde Florida trafikkregler.
5

Ta en visjon og hørselstest. Florida krever at alle søkere må gi både en visjon og hørselstest for å få et førerkort.
6

betale avgifter pålagt av Florida DHSMV å motta din Florida førerkort etter at du har passert alle testene og slått i de nødvendige skjemaene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148034.html

Previous:
Next:

driving tips