Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke en IPASS

Bruke en IPASS i Illinois kan spare deg for tid og penger når du kjører Illinois bomvei. Du trenger ikke å være bosatt til å kjøpe en. Denne gadgeten, i noen tilfeller, sparer du nesten halvparten og måtte grave for og gjennomføring endring. Med disse enkle trinn kan du kjøpe i dag og ha det oppe og går i morgen. Du trenger
Ipass Transponder
Computer
Internet
kredittkort
Bil
Commercial Vehicle
Vis flere instruksjoner
1

Gå til en butikk i Illinois og kjøpe din IPASS. Du må sette ned en $ 10 innskudd på enheten samt finansiering det. Den totale er ca $ 50 til start. Du kan kjøpe flere bompengebetaling hvis nødvendig. Bestem hva du trenger før du kjøper enheten.
2

Gå på nettet og opprette kontoen for IPASS din. Koblingen er funnet i denne artikkelen. Gi ditt kredittkortnummer, demografisk informasjon, lisens plate (r) på opptil tre biler. Du kan også gi en automatisk etterfylling beløpet skal kontoen verdien faller under et visst beløp. Dette vil redusere sannsynligheten for brudd.
3

Plasser transponder på riktig sted på frontruten mellom bakspeilet og passasjersetet. Hvis du ikke skal holde transponder innen den bilen, kan du holde den opp når du går inn i Ipass toll kjørefelt.
4

Etter turen, kan du gå på nettet for å dobbeltsjekke at dine bompenger registrert og det er ingen brudd (bøter) for å betale. Du kan også sjekke saldoen. Bruk PIN-koden og passord for å få tilgang til kontoen din på Internett.
5

Meld deg på e-post oppdateringer på Illinois bomvei. Dette vil også varsle deg om nedleggelser, konstruksjon og omveier.
6

Du kan returnere Ipass til et utsalgssted når og hvis du ikke lenger trenger det for å få refundert depositumet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147910.html

Previous:
Next:

driving tips