Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan ha god Carpool Etikette

I disse dager, det er flere fordeler med å carpooling enn noen gang før. Du har mulighet til å spare penger på gass, hjelper miljøet og nyte selskapet av andre på samme tid. Som enhver gruppe innsats, krever en Carpool høflighet og samarbeid for å holde ting knirkefritt. En liten innsats kan hjelpe deg å opprettholde god Carpool etikette, enten du sitter bak rattet eller bare med på turen. Instruksjoner
en

Vær på tid. Når en person i en Carpool er sent, setter dette av en irriterende kjedereaksjon for alle, hvor sjåføren er så sent å plukke opp personen etter deg, og du er alt for sent på jobben.
2

Respekter sjåførens beslutninger. Når du er i passasjersetet, respektere sjåførens avgjørelser, enten det kommer til radiostasjonen eller bilen temperatur. Det er OK å kompromittere hver så ofte, men å være en bil kontrollfreak er bare dårlig etikette.
3

Unngå iført produkter med sterke dufter. I de trange kvartalene av en bil, sterke parfymer, hårprodukter eller deodoranter kan være spesielt irriterende for andre.
4

Gjennomføre med dine forpliktelser. Enten du har forpliktet til å gjøre din del av kjøring på bestemte dager eller til å betale din sjåfør på en bestemt dato, må du gjennomføre med dine Carpool forpliktelser. Denne bit av etikette vil fremme følelser av tillit og respekt i Carpool din.
5

Request endringer i planen sparsomt. De andre carpoolers vil forstå hvis du må av og til svinger fra planen eller rute for å ta vare på en viktig ærend. Men hvis du stadig gjør andre imot deg, er det sannsynlig å avle harme innenfor Carpool din.
6

Informer andre om eventuelle Carpool planlegge endringer i god tid. Enten du har tatt noen feriedager eller bilen vil være ute av drift, gi deg selv og andre carpoolers det varsel som er mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147911.html

Previous:
Next:

driving tips