Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik sikkerhetskopierer en Fifth Wheel Trailer

Femte hjulet tilhengere kan noen ganger skape problemer for sjåførene som må sikkerhetskopiere den populære camping og campingvogner på plass. Fordi tilhengere kan bøye av i uventede retninger, mange sjåfører ukjente med trailer drift tror femte hjul manøvrere uberegnelig når du rygger. Med litt grunnleggende kunnskap og trailer forståelse, men du kan enkelt sikkerhetskopiere en femte-hjulet trailer på plass. Du trenger
Femte hjulet trailer
Kjøretøy med riktig tauing evner
venn eller spotter (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Place din kjøretøy i parken. Før du kan sikkerhetskopiere, sørg for å se deg rundt, bli kjent med dine omgivelser, og få en bevissthet om eventuelle hindringer eller fotgjengere som kan komme i veien mens sikkerhetskopiering.
2

Plasser spotter, hvis du har en, utenfor kjøretøyet slik at han kan hjelpe deg ordentlig måle fremgangen din når du sikkerhetskopierer. Din spotter også kan bidra til å tømme banen for dyr eller fotgjengere.
3

Plasser venstre hånd nederst på rattet. Ifølge Popular Mechanics Magazine, gir seks posisjon på rattet den beste kontroll og fleksibilitet ved sikkerhetskopiering. Ta tak i hjulet fast slik at den ikke sklir.
4 p Med foten fast på bremsen, engasjere revers på trekkvognen.
5 p Hvis din femte hjulet trailer er kort nok til å se om igjen, legg høyre hånd bak passasjersetet foran og vri rundt for å kikke ut bakvinduet. Hvis tilhengeren er for høy til å se om igjen, kan det hende du trenger å møte fram og se på speil for å måle retning.
6

Begynn sikkerhetskopiering. Slipp bremsen og sakte begynne å flytte bilen og tilhengeren bakover.
7

Drei rattet i den retningen du ønsker å gå. For eksempel tf du beveger hjulet til venstre, tilhengeren også vil bevege seg mot venstre. Det samme gjelder for den rette. Fortsett sakte og forsiktig manøvrere bilen og tilhengeren før du er i ønsket posisjon.
8

Sett bilen i park og sett på parkeringsbremsen. Med bil og tilhenger i riktig posisjon, parkere bilen og aktivere nødbrems.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148171.html

Previous:
Next:

driving tips