Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Brake Mens Driving

Mens sunn fornuft spiller den største faktoren til bremsing effektivt og sikkert mens du kjører, og vite hvordan bilen bremser vil optimalisere din suksess. Det er mange faktorer å vurdere når du bremser. En av de viktigste er å forstå at bremsene på bilen din vil stoppe hjulene, men dekkene stoppe kjøretøyet. Hvis for mye kinetisk energi overføres til bremsene og dekkene kan ikke svare i tide, har du plassert bilen din og deg selv i stor fare. Instruksjoner
en

Kontroller og juster lufttrykk i alle fire dekkene på bilen din hver gang du gassen opp. Lav eller høy dekktrykk tar bort fra hele dekkets evne til effektivt å stoppe kjøretøyet. Få riktig dekktrykk for deg kjøretøy plassert på dekk informasjon plakat (vanligvis plassert på førersiden dørstolpen eller i bilens brukerhåndbok) og juster dekkene til anbefalt lufttrykk. Mens kontrollere og justere dekktrykket, også ta en titt på dekkets slitebane.
2

Vær oppmerksom når du kjører. En av de viktigste årsakene til fender Benders er en sjåfør å bli distrahert. Denne situasjonen tar førerens oppmerksomhet bort fra veien, og selv for bare andre, kan dette være katastrofalt for et kjøretøy i bevegelse. Jo raskere bilen går, er det lengre avstand det kommer til å trenge å effektivt bremse.
3

se fremover på trafikken foran deg. Påfør to sekunders regelen, men du er bedre å bruke en tre-eller fire-sekunders regelen. Dette er når bilen foran deg passerer et objekt og det tar bilen ytterligere tre-fire sekunder å passere samme objekt. Kjøring nærmere bilen foran deg ikke bare skaper en drivende fare, men du er også nødt til å bremse så ofte som at bilen gjør, og hvis det panikk stopper, kan bilens bremser og dekk ikke har samme respons.
4

Coast kjøretøyet og praksis ikke å måtte bremse ofte. Dette fungerer sammen til trinn 3 hvis du forlater nok plass mellom kjøretøyet og bilen foran deg. La bilen til naturlig avta ved ikke over akselererende og fjerner foten fra gasspedalen når du nærmer deg nærmere bilen foran deg i stedet for automatisk bremsing. Hastighet er den fremste årsaken til for tidlig bremseslitasjen. Hvis du søker Trinn 3 og du merker bremselysene kommer på en bil som er tre eller fire biler foran deg, bare ta foten av gasspedalen og forutse de andre bilene bak en oppbremsing vil måtte bremse ned.
5

Øv på bilens bremsesystem respons. Praktisere dette i en ikke-trafikk området for å få et inntrykk av hvor stor avstand det tar for bilen å stoppe --- uten skrens dekkene --- fra 30 mph, 45 mph og 60 mph.
6

ikke trampe på bremsepedalen til panikk stoppe kjøretøyet. Ved å gjøre dette, har dere overføres vekten av kjøretøyet for raskt til fronten av kjøretøyet. Dette vektoverføring vil hindre at hjulene fra å være i stand til å håndtere energien til å stoppe effektivt som de fremre bremsene låse opp. ABS bremser ble utviklet for å hjelpe sjåførene unngå dette scenariet. Selv om mange mennesker misliker følelsen av ABS-bremser når etterspørselen er plassert på dem, klarer de ikke å forstå at når dekkene angiveri på veien, har de allerede mistet kontrollen over kjøretøyet sitt.
7

vite hvordan din ABS bremser arbeid og praksis med dem. Igjen, på lav effekt til ingen trafikk veier, brems hardt for å engasjere ABS-systemet og se hvordan det stopper bilen. Bremsepedalen vil pulsere og bremsene vil produsere en growling klage. Bilen vil føles som det ikke hindrer effektivt, men tvert imot, bilen sakker mer effektivt enn når dekkene er skrikende over veien. Aldri pumpe foten bremsepedalen for å deaktivere ABS-bremsing sensasjon. Jevnt trykk på bremsepedalen --- ikke stampe --- vil hjelpe deg å bremse bilen ned mer effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148198.html

Previous:
Next:

driving tips