Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre Kilometerstand en SUV

Fyre opp en sport utility vehicle (SUV) kan koste en pen penny på pumpen i forhold til andre typer kjøretøy. Det er mulig å endre både en SUV og en førerens vaner for å forbedre gass kjørelengde. Å vite når man skal slå av air condition eller stereo kan hjelpe, så kan også velge riktig rute. Du kan ikke se det samme kjørelengde som en Toyota Prius, men du vil betale mindre ved pumpen. Du trenger BBC Sport utility vehicle
Maps
Tilgang til en mekaniker
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en hybrid hvis du har penger. Kompakte SUVer som Ford Escape og store luksuriøse SUV som Cadillac Escalade er tilgjengelig i hybrid versjoner. Du kan se omtrent 8 til 10 flere miles per gallon før du vrir om nøkkelen. Forskning tilgjengelige skatt rabatter før du kjøper en hybrid for å kutte kostnader.
2

Rense SUV. Det er mye rom i en sport utility vehicle å lagre unødvendige elementer, og hver 100 pounds fjernet kan forbedre drivstofføkonomien med 1 til 2 prosent i henhold til føderal forskning.
3

Få den olje endret og følge produsentens tune-up planen. SUVer har større motorer enn mange biler, og hvis de ikke kjører riktig, kan de brenne mer bensin enn nødvendig. Dette inkluderer vedlikehold av dekk. Under-og over-inflasjon både nåværende sikkerhetsmessige forhold, og de kan også hemme en SUV drivstofføkonomi ved å øke friksjonen. Riktig dekktrykk finner du i brukerhåndboken.
4

Roll ned vinduene hvis du ikke har tenkt å reise på motorveier. Klimaanlegg er drevet av motoren, og kjørelengde kan legge på så antallet av tilbehør som brukes øker. Dette inkluderer stereoanlegg, så slå av radioen kan også forbedre kjørelengde tall.
5

Drive moderat. Hver gang du akselerere raskt eller brems ofte, er SUV-motoren jobber hardere enn det må. Milde stopper eller kystfart kan bidra til å redusere mengden av motorens turtall i en sport utility vehicle, som kan sette cruise control på eller under fartsgrensen.
6

Unngå stopplys og andre områder der SUV vil bli tvunget til tomgang. Velge ruter med færre stopp begrenser hvor lenge SUV motoren går uten å få deg hvor som helst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148310.html

Previous:
Next:

driving tips