Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik sikkerhetskopierer en Big Rig

Ifølge US Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration, er mer enn 750 mennesker er anslått å dø av store riggen lastebil ulykker hvert år. Om lag en fjerdedel av disse ulykkene er sagt å være forårsaket av hissig stor rigg back-ups. Hvis store riggen drivere, samt alle andre på veien betale bedre oppmerksomhet og forbedre sin back-up teknikk, kan risikoen for slike ulykker reduseres betraktelig. En anmeldelse av en prøvd og testet stor rigg back-up sjekkliste selv, lese trinnene nedenfor. Du trenger
Klasse C førerkort
Big rigg førerens trening
Big riggen lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Bruk bak-og sidespeilene å få et godt inntrykk av stedet der du vil sikkerhetskopiere lastebilen.
2

Kom deg ut av bilen og undersøkelsen området du er i ferd med å tilbake til hvis det er et sted du ikke er kjent med eller hvor det er få klaringer. Gjøre oppmerksom på noe som kan blokkere veien slik som lavthengende skilt eller søppel søppelfyllinger.
3

Shift lastebilen i revers og slå mot førersiden, hvis mulig, og trekk kjøretøy i så tett som du kan før du begynner å sikkerhetskopiere. Du bør være i stand til å se baksiden av lastebilen backing inn ved å se i speilene.
4

sakte tilbake inn i stedet for så lenge du kan se din back-up banen i speilene . I mellomtiden, for å blikk på speilene sikre at du har nok plass på begge sider.
5

tilnærming til innen et par meter av backup stopp, og lener hodet ut av vinduet for å holde et øye på plass som du er ferdig med å ta sikkerhetskopi av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148059.html

Previous:
Next:

driving tips