Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Camry Hybrid Driving Tips

I 2007 avduket Toyota Camry Hybrid for første gang. Selv om make er svært lik den vanlige Camry, en nikkel-metall hydrid batterier som topper ut på 150 kg. øker bilens Environmental Protection Agency rating fra 25 mpg til 33 mpg. Med en rekke funksjoner som kommer standard, inkludert en LCD navigasjonsutstyr berøringsskjerm, tilbyr Toyota Camry Hybrid drivere en jevn, behagelig tur som gir noe tilbake til miljøet. Kjørelengde Gauging

Hold et øye med gass kjørelengde på din Camry Hybrid for å sørge for at kjøretøyet blir riktig miles per gallon. Toyota Camry Hybrid får en EPA anslått 33 mpg i byen og 34 mpg på motorveien. Med nikkel hydrid batterier, kan en full tank i Camry Hybrid nett over 700 miles før du trenger å gass opp igjen. Kontrollere kilometerteller, og tilbakestille tur kjørelengde disken når du fyller tanken, kan hjelpe deg å sikre at din Camry Hybrid jobber på et riktig nivå. Hvis du opererer på under normal kjørelengde kapasitet, må du kanskje ha bilen sjekket av en mekaniker. Riktig planlagt oljeskift er også viktig for riktig funksjon. Toyota Camry Hybrid trenger et oljeskift hver 7500 miles, eller 5000 hvis du kjører i et kaldere miljø eller på støvete, ujevne veier.
Trunk Space

Selv om det har rikelig plassforhold til fem, er en av ulempene med den Toyota Camry Hybrid mangelen på stammen plass. Camry Hybrid har ca 10-11 kubikk fot trunk plass, som er begrenset på grunn av den plassen som opptas av bilens batteripakke. Dette kan bli plagsom for en familie som ønsker å feriere, og enda en matbutikk tur kan gjøre passasjer plass slank. Selv om Toyota Camry Hybrid tilbyr store miljømessige fordeler, bør denne ulempen vurderes før kjøp.
Mindre støy

Mange av de elektroniske attester tilgjengelig for Toyota Camry Hybrid snakke om hvor stille bilen er under drift på nikkel-metall hydrid batterier. Snu bilen på er nesten lydløs. Kombinert med den svært stabil suspensjon, kan kjøre Camry Hybrid være en av de jevneste, stillegående ritt du vil oppleve. Gassen motoren ikke virkelig ta over før du begynner å kjøre din Camry Hybrid ved høyere hastigheter. Så rart som det høres ut, dobbeltsjekke bilen din etter at du har igjen for å være sikker på at du har slått den av på riktig måte. Du kan ikke høre det hvis det er fortsatt på.
Color Touch Screen & Bluetooth

En av de mest praktiske funksjonene i Toyota Camry Hybrid er LCD-berøringsskjerm som lar føreren tilgang GPS navigasjon verktøy, Bluetooth mobiltelefon integrasjon og andre lyd-kontroller. Dessverre, kan ny destinasjon informasjon ikke legges inn i GPS-systemet mens kjøretøyet er i bevegelse, og som av den 2009 Toyota Camry Hybrid, ble trafikkinformasjon fortsatt ikke inkludert.

Se over brukerhåndboken til å bli kjent med disse programmene og funksjonene. Jo mer kjent du er med navigasjons-system, jo ​​lettere vil det være å bruke GPSen for enkelhets skyld før du treffer veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148112.html

Previous:
Next:

driving tips