Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Drive Off- Road

Folk som eier off- road kjøretøyer vil kjøre på ulike terreng for en spennende kjøreopplevelse. Off- road kjøring kan vanligvis utføres av en rekke modeller av 4x4 lastebiler og sport nyttekjøretøyer . Holde disse tingene i bakhodet hvis du planlegger å kjøre off -road . Les videre for å lære å kjøre off -road . Instruksjoner
en

Sjekk området for eventuell fare. Kartlegge det området du har tenkt å ta bilen off -road . Du trenger å se om det er noen rester på bakken som kan forårsake skade på bilen din .
2

Gå sakte rundt hjørner . Du bør gå på en lav hastighet rundt hjørner mens off- road kjøring. Dette vil gjøre en jevnere ride.
3

Øk hastigheten på en beskjeden pris. Når du går opp eller ned skråninger off -road , bør du starte på et lavt gir og deretter plukke opp hastigheten på en gradvis måte . Presser ned på gassen kan føre til at bilen å skli på glatte flater .
4

Brake jevnt. Ikke bremse brått fordi det kan føre til at du mister kontrollen over kjøretøyet .
5

Registrer deg for en off- road kjøring kurset. For uerfarne sjåfører , kan dette være det sikreste alternativet for å ta bilen off -road . Disse er lukkede kurs i et kontrollert miljø med fagfolk hjelpe deg kjøre bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147861.html

Previous:
Next:

driving tips