Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik sikkerhetskopierer et lite verktøy Trailer

Et verktøy trailer er vanligvis en liten, enkel-akslet trailer brukt for generell haling. Et verktøy trailer kan komme godt med for å flytte innbo, transport motorsykler eller terrengkjøretøy eller haling plen og hageutstyr. Du kan kjøpe billig verktøyet trailere hjemme eller gården sentre, eller du kan leie en av dagen på utleie sentre. Trekke en liten tilhenger er ganske lett å få taket på før det kommer til sikkerhetskopiering. Ved å følge noen enkle teknikker bør du være i stand til å sikkerhetskopiere et lite verktøy trailer tilfredsstillende. Instruksjoner
en

Bruk alltid en spotter når det er mulig. Har noen stå der de kan se baksiden av tilhengeren når du sikkerhetskopierer å sørge for at det ikke er noen hindringer i banen. Kontroller at spotter er i tråd med visjonen i tilfelle de trenger deg til å slutte brått.
2

Tilbake sakte. Må ikke komme i en hast som korte verktøyet trailere vil foldekniv raskere enn en lengre trailer.
3

Ikke bruk speilene, og hvis mulig, når du rygger, som speil viser en omvendt utsikt og kan forvirre deg hvis du ikke er vant til å sikkerhetskopiere en trailer. Ser ut av bakvinduet på bilen for å sjekke fremgangen din hvis den ikke er blokkert.
4

Legg en hånd rundt rattet rim nederst. Flytte hånden i den retningen du vil at tilhengeren å gå. Gjør langsomme, gradvise bevegelser. Ikke gjør plutselige eller raske rattbevegelser.
5

Stopp kjøretøyet umiddelbart hvis tilhengeren begynner å foldekniv eller hvis baksiden av tilhengeren kommer rundt for å møte foran. Trekk frem til å rette ut trailer og prøve manøveren din igjen. Plasser hånden på toppen av rattet og følg tilhengerens bevegelser når den er endelig kommer i den tiltenkte retning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148307.html

Previous:
Next:

driving tips