Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Dra Race

Drag racing har blitt en populær sport over hele Nord-Amerika. Uansett hva slags bil du kjører, det er et sted for deg på sporet. Lær hvordan du kan dra rase følge disse trinnene. Instruksjoner
en

Inspiser bilen før avreise til racerbanen. Det skal ikke være noen lekkasjer, ingen problemer med bremsene, bør dekkene riktig lufttrykk, bør kjølesystemet være i orden og motoren skal være i god stand.
2

Pass inspeksjon. Før racing vil du bli gitt en rekke bare etter at du har bestått inspeksjon. Hvis du ikke passere inspeksjon bilen ikke vil bli tillatt på racerbanen. Hvis du ikke bestått, vil du være en grunn, og en sjanse til å løse problemet.
3

Linje opp i pit-området. Det vil bli nummerert baner som fører til sporet. Du vil få beskjed om hvilken fil du skal starte i, og i hvilken rekkefølge for å stille opp. Teknikere skal dirigere biler fra banene i oppstalling av sporet.
4

Trekk inn oppstallingsområdet. Det vil være en bil foran deg som vil være i ferd med å rase. Du bør vente til at bilen forlater startlinjen før du trekker ned på den våte delen av sporet.
5

en burnout, hvis du ønsker, på den våte delen av sporet. Du kan kjøre rundt i området hvis du ikke ønsker å gjøre en brenne ut. Gjør en burn out vil få dine dekk klissete slik at du kan få en bedre take-off.
6

Roll sakte opp til iscenesettelsen lys. Det vil være to staging lys for å krysse med bilen. Se på lysene på treet. Starter på toppen er det to gule lys, ett grønt og ett rødt lys. Du er ikke klar for å rase til begge gule lys på din side og både gule lysene på dine motstandere side er tent.
7

Rev motoren din og hold den på riktig take-off RPM så snart ditt andre gule lys er tent. Det vil bare være sekunder før det grønne lyset er gitt.
8

Ta av så snart den grønne lampen lyser.
9

Slow ned bare etter at du krysser mållinjen. Du vil ha nok avstand til å bremse ned og deretter gå ut fra sporet trygt. Det vil være en vei å følge tilbake til pit-området.
10

Følg all trafikk og fartsgrenseskilt på retur veien og i pit områder.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147835.html

Previous:
Next:

driving tips