Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan skifte gir på en Goldwing GL1100

Det er vanlig å si i motorsykkel samfunnet at "hvem som helst kan kjøre motorsykkel på 100 miles per time, men få kan ri en på 10". Selv om dette ordtaket har sine fordeler, er det umulig å kjøre motorsykkel til at 100 miles per time uten å bytte tannhjul for å komme dit. Få en motorsykkel trygt og effektivt opp til hastighet, ved å lære å bruke kløtsjen og girspaken. Instruksjoner
Komme i gang
en

Sit på motorsykkelen og sette den støtten opp.
2

Se på styret og identifisere kjører utstyr som du vil bruke til å skift og ri: På venstre styret, clutch hendel, og på høyre håndtak, gasshåndtaket og front bremsehendelen
3

Shift motorsykkelen i nøytral ved å skyve girspaken. ned flere ganger. Når spaken ikke vil flytte videre, push up mykt på spaken til den grønne nøytral tennes på motorsykkelen dashbordet.
4

Slå på motorsykkelen ved å slå av tenningen til posisjon, og trykke på startknappen.
Shifting
5

Trekk clutch spaken helt til venstre styret. Dette vil frigjøre clutchen, slik at sykkelen gå på tomgang mens du skifte gir.
6

Skyv girspaken ned for å skifte til første gir. La clutch hendel ut litt til du føler det "grab", og deretter trekke den tilbake igjen Gjenta denne bevegelsen før du har en god følelse for når clutchen vil engasjere.
7

å begynne ridning, gi sykkelen en liten mengde gass og sakte la ut clutchen spaken til du kommer til en komfortabel ridning hastighet. Opprettholde fremover bevegelse med gasshåndtaket før du er klar til å stoppe, eller skifte gir.
8

å skifte til andre gir, trekke i clutch og push-up på girspaken til den "klikker" på plass. Sakte ruller på en liten mengde gass og la ut clutchen for å fortsette å kjøre. Gjenta denne bevegelsen til å skifte hele veien til femte gir.
9

Når det er nødvendig å bremse ned, eller skifte til et lavere gir, trekke i clutch og trykk ned på girspaken til den "klikker" på plass. Sakte la ut clutchen. Du hører motoren rev til et høyere turtall og motorsykkelen vil avta betraktelig, så vær forsiktig når du nedgiring for ikke å kaste kroppen forover på sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148174.html

Previous:
Next:

driving tips