Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Definer Motor Carrier Antall

En motor carrier nummer er en lisens utstedt til for-hire bærere av United States Department of Transportation. Motor carrier tall administreres av Federal Motor Carrier Safety Administration og blir ofte referert til som USDOT tall. Bruker

En motor carrier nummer er en unik identifikator for et selskap som deltar i utdanningen transport av passasjerer eller gods. Den brukes til å identifisere et selskap hvis det er en ulykke eller en revisjon blir fullført.
Betydning

motor carrier nummeret er nødvendig for at transportselskaper kan lovlig flytte last mellom stater. Mange land krever også en motor carrier for å bli kjøpt opp selv om selskapet fullfører bare intrastate transport.
Identifikasjon

En motor carrier nummer må vises tydelig på en bil eller lastebil. Den USDOT nummeret kan normalt bli funnet på siden av en semi førerhus eller på inngangsdørene til en pickup lastebil.
Operating Authority

Avhengig av belastning å være halt, de fleste motor operatører krever også opererer myndighet. Opererer myndighet bestemmer hva belastninger kan og ikke kan tas på land ved et selskap.
Får en Motor Carrier Antall

Kontakt Federal Motor Carrier Safety Administration for nødvendige skjemaer. FMCSA nettside knyttet nedenfor omfatter alle former.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148318.html

Previous:
Next:

driving tips