Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøpe en California FasTrak

Trafikken i California kan bokstavelig talt gi en person en hodepine på grunn av overbelastning og smog . Med FasTrak , kan broer og motorvei bompenger forhåndsbetales i bytte for en transponder som teller opp ditt toll bruk. Et lovforslag blir deretter vurdert og sendt til deg for betaling. FasTrak har sterkt kutte ned på tiden man tilbringer sitter i smog og trafikk. Her er hvordan du kan kjøpe en California FasTrak . Instruksjoner
en

Ring og få søknaden. Søknaden kan bli funnet på Bay Area FasTrak hjemmeside , ved å ringe 1-800- 378- TRAK , eller besøker toll myndighet kontor i ditt område.
2

godtar å betale bompenger , installere og bruke bompenger tag, og en annen klausul i søknaden og avtale . Signere søknaden og sende den inn
3

Betal forhåndsbetalt toll beløp på $ 25 når du bruker et kredittkort, og $ 50 ved bruk av kontanter eller sjekk . Dette betales til toll autoritet i ditt område.
4

betale en $ 20 depositum for toll tagger. Depositumet vil bli returnert når koden er returnert . Hvis kodene er tapt , vil depositumet bli holdt av toll myndighet og en annen $ 20 vil bli belastet for nye koder .
5

Få en regning i posten eller via e-post og betale den. Du har 30 dager på spørsmålet kostnader. Møt fristen eller du skal betale for en toll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147854.html

Previous:
Next:

driving tips