Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Shift til 4WD i en Jeep

Jeep Wrangler er en klassisk sport-utility, først og fremst kjent for sin off-road evne. De fleste Jeep Wranglers (tatt før 2008, da 2WD ble valgfritt) er utstyrt med 4WD. Dette betyr ikke at Jeep er stadig i 4WD-modus, i stedet, betyr det at din Jeep har evnen til å bruke 4WD. Dette er først og fremst brukes i situasjoner når ekstra trekkraft er nødvendig. Det er to forskjellige moduser av 4WD. Hver har sine anbefalte bruksområder. Pass på at du helt forstår 4WD skiftende prosessen før du prøver å skifte til både 4WD-modus. Instruksjoner
en

Finn ut om du trenger å skifte til 4H eller 4L (høy eller lav). 4H brukes for mindre glatte eller løs veiforhold. 4L brukes for overdrevent glatte eller løs veiforhold. 4L gir mer trekkraft, men bør imidlertid ikke brukes til å gå raskere enn 25-miles per time.
2

Stopp Jeep og sette giret velgeren i "N" (nøytral ). Hold foten brukes på bremsepedalen. Flytt 4WD skift velgeren rett ned til 4H (fra 2H). Flytt girvelgeren tilbake til "D" (Drive) og fortsette kjøringen.
3

Flytt til 4L ved bruk av bremsepedalen og flytte girvelgeren til "N" (nøytral ). Slipp bremsepedalen og la Jeep til kyst (gjelder ikke gasspedalen) på en lav hastighet, helst 2-3 miles per time.
4

Endre 4WD velgeren fra 4H til 4L raskt, uten pause i "N" mellom de to girene. Flytt standard girvelgeren tilbake til "D" (Drive) og fortsette å kjøre (ikke overdrevent bruke gasspedalen, ikke overstige 25-miles per time).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148314.html

Previous:
Next:

driving tips