Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan overvinne frykt for kjøring

Frykt for kjøring kan føre deg til å forlate kjører helt. Men ved å følge enkle trinn, kan du hjelpe deg selv å overvinne en frykt for kjøring. Enten du er skremt av kjøring som helhet eller på motorveier, over broer eller om natten, kan du overvinne din frykt og forbli avslappet bak rattet. Instruksjoner
en

Pinpoint hva som forårsaker din angst. Er du ny på kjøring? Var du sist i en bilulykke? Har du rett og slett ikke stole på dine kjøreferdigheter? Når du har funnet ut roten av din bekymring, søke hjelp som kan hjelpe din måte å tenke på. Hvis det er følelsesmessige arr, bør du vurdere å få hjelp fra en terapeut.
2

Få i bilen og bli komfortabel. Juster setet, speil og alt annet som kan gjøre deg urolig. Å være komfortabel er svært viktig i å overvinne frykten for kjøring. Når du er avslappet bak rattet, selv om bilen er av, det er et skritt i riktig retning.
3

Spør en venn til å bli med deg i bilen. Med en venn i bilen, kan de hjelpe deg å slappe av enda mer. Alt du kan gjøre for å kutte spenningen er bra når overvinne frykten for kjøring.
4

Skru ned noe musikk. Høy musikk kan være en distraksjon når du kjører. Til du er komfortabel bak rattet igjen, holde volumet nede. Hvis du foretrekker å lytte til musikk, lytte til musikk som gjør at du føler fredelig.
5

Ta små skritt. Første gang du får i bilen, bare kjøre rundt kvartalet. Neste gang, kan du kjøre noen miles og deretter tilbake. Bygge opp din utholdenhet som du føler deg mer komfortabel. Ta deg god tid og ikke tvinge deg selv til å kjøre langt før du er helt avslappet bak rattet.
6

Få instruksjon fra en profesjonell kjøreskole, hvis du ikke kan overvinne din frykt på egen hånd . Mange kjøreskoler spesialisert i å jobbe med fryktsomme sjåfører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147841.html

Previous:
Next:

driving tips