Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor å Endre Lanes i Heavy Traffic

Det er en riktig og en feil måte å gjøre alt - inkludert feltskifte. Når du er fanget i rushtrafikken, er du del av en levende kultur. Ikke kjenner reglene og riktig etikette kan gjøre deg et irritasjonsmoment, en veisperring, og en potensiell fare. I kjøreskole, blir du lært opp til å drive en motor kjøretøy trygt, men det faktum at du skal kjøre på selve veiene med andre mennesker ser ut til å bli hoppet over. Her er hva de burde ha lært deg, selv om de sannsynligvis ikke. Instruksjoner
en

Planlegg feltskifte. Vet på forhånd hva kjørefelt du må være i. Alle andre gjør det, og de la seg nok tid til å få det på riktig måte. Hvis du ikke gjør dette, vil du ende opp med å blokkere trafikk og snart vil du bli nyte et orkester av bilen horn fremhevet med en flokk med "fugler".
2

Se etter en åpning. Bruke bakspeilet for å holde orden på rad av biler i kjørefeltet ved siden av deg. Sjekk som trafikken bremser ned og hastigheter opp, og som bilene i den tilstøtende kjørefelt sakte drift av deg. Du vil etter hvert se en åpning, og det er målet ditt. Et godt sted for å finne en åpning er vanligvis foran en semi, fordi de akselererer langsomt. Når stopp og kjør trafikk stopper, har semi å stoppe. Når trafikken "går" igjen, har Lexus foran semifinalen glidelåser unna, og semi ca femten tannhjul til å arbeide gjennom. Du er gull.
3

Bruk signal å signalisere, for ikke å be om tillatelse. Din tur signal bør være mer av en advarsel eller kunngjøring enn en forespørsel. Folk forstår du må skifte kjørefelt. Ikke trekk den ut for et minutt og en halv venter på et rødt teppe og et velkomment tegn. Hvis du har planlagt din tur og funnet en trygg åpning, signal og deretter gå! I rushtrafikken ingen er i humør for "du går, nei du går, nei du - gå videre ..." Andre drivere vil ærlig være mindre frustrert med deg hvis du venter på en tom plass, og deretter gjøre switch - selv om det er foran dem. De vil justere sin fart og du vil blande rett tilbake i med all annen trafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148151.html

Previous:
Next:

driving tips