Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan registrere en Right Hand Drive bil i Sverige

kjent for sin effektive kulturelle ethos, Sverige overraskende gjør registrering av en bil en relativt enkel prosess. Faktisk kan de fleste av de viktige papirene være ferdig med et par enkle klikk på nettet. Mens svenskene kjører på høyre side av veien og venstreratt biler er typisk, er det ingen straff for registrering av en høyre-stasjonen bil i Sverige. Registreringen er den samme for både høyre og venstre hånd kjøretøy. Du trenger:
Dokumenter knyttet til kjøp av kjøretøy, inkludert kontaktinformasjon for både selger og kjøper sammen med dato for salg og kjøretøy identifikasjonsnummer. Kjøpesummen kan utelates.
Søknadsskjema eller, hvis du bruker e-applicaiton, en signert kopi av bekreftelsen skjemaet.
Vis flere instruksjoner
en

Registrer din bil med det svenske Vägverket, Vägverket, etter flyttingen til Sverige. For å gjøre dette, fullføre et program for Verifisering av Origin. Dette kan gjøres på: https://www21.vv.se/BfsUkWebansokanextern/Startpage.aspx
2

Gi grunnleggende nødvendig informasjon om kjøretøyet.. Denne informasjonen vil omfatte identifisering eller chassis nummer, type kjøretøy, manufacutuer, årsmodell, dagens kjørelengde på bilen, det siste landet der kjøretøyet ble registrert, den tidligere registreringsnummer for bilen din tidligere landet , og bilens farge.
3

betale påmeldingsavgiften på 500 SEK.
4

avventer instruks fra Vägverket. Etter at søknaden er mottatt og behandlet, vil Vägverket fortelle deg å sette opp en avtale med Bilprovningen, det svenske biltilsynet. Inspeksjonen vil koste rundt 1500 SEK. Hvis kjøretøyet passerer inspeksjon, vil det bli registrert svenske Trafikk Registry og tildelt en ny lisens plate og antall. Du vil motta dine nye plater og nødvendige dokumenter i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148150.html

Previous:
Next:

driving tips