Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Race Car Driving Tips

En racer kan tilbringe dager, uker, ja måneder å bygge en racerbil og sette den opp for å maksimere ytelsen på sporet. Uten finjustering det menneskelige element, men vil at racerbil aldri nå sitt fulle potensial. For sjåfører, hjelper det å ha gode reaksjonstid, fysisk og mental trening, intelligens, og en lidenskap og ønske om sporten. Til syvende og sist, kan de viktigste ferdighetene en sjåfør trenger å være vellykket spores ned til følgende elementer. Konsentrasjon

Sannsynligvis det beste eksemplet på en driver utstilling utrolige krefter konsentrasjonen var på slutten av Ayrton Senna. Han ville regelmessig husk olje trykkavlesningene til tre sifre alt mens du kjører en Formel 1 bil på grensen sin. Han ville være i stand til å huske betegnelser på de ulike dekk forbindelser eller delenumre som han brukte under sine løp et tiår tidligere. Det utrolige nivå av konsentrasjon er det som gjorde hans kjøring så blottet for feil eller miscues. Som med noen stor driver, hadde han alle de viktigste ferdighetene en fører trenger, men hans nivå av konsentrasjon var kanskje det mest imponerende.
Kommunikasjon

NASCAR Jimmie Johnson Suksessen skyldes i stor grad til hans evne til å føle hvor bilen mangler og justere sin racing linje og stil. Du vil sjelden se en driver av hans kaliber "overdrive" hans racerbil. Han vil finne grensen og holde bilen på at grensen for vedheft uten å overskride eller backing ut av det ved å føle hva bilen er å fortelle ham. Den bilen kommunikasjon er avgjørende for å opprettholde en bil på grensen sin. Det gir også en driver for å få en finere følelse av kontroll over bilen.
Vision

Se noen racer med en i bilen-kameraet, og du vil se en sjåfør som fører bilen med øynene. Selv når det ser ut til at bilen sklir, vil en førerens øyne ikke forlate hvor han ønsker at bilen skal gå neste, som er ned racerbanen.
Target Fiksering
< p> Du vil bli hardt presset til å noen gang se en driver av profesjonell kaliber å se på hva han ikke ønsker å treffe. Men dette er virkelig hva de fleste sjåfører som er nye til sporten gjør hele tiden, spesielt når bilen begynner å skli. Denne tendensen til å stirre på det vi ikke ønsker å treffe kalles target fiksering. Det er en sikkerhet i racing, går du hvor du skal lete.
Practice

Gjennom disse ferdigheter sett, kan en sjåfør armen ut og utvikle de ferdighetene som trengs for å bli raskere og glattere. Likevel, selv om må sjåførene besitter den grunnleggende roten ferdigheter satt. Det flotte med kjøring er nesten alle har den viktigste kompetanse til en viss grad, det bare tar praksis for å gjøre disse ferdighetene mer effektiv. Det er å lære hva og hvordan praksis betyr det at forskjellen mellom suksess og fiasko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148130.html

Previous:
Next:

driving tips