Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow Med framhjulsdrift

Mens eksperter som Edmunds.com anbefaler å bruke bakhjulsdrift (RWD) kjøretøyer for tauing, de sier også at sleping med forhjulsdrift (FWD) kjøretøyer vil fungere også. Den eneste virkelige forskjellen er at du må tenke på og nærmer visse situasjoner annerledes fordi vekten som er normalt på drivhjulene vil bli distribuert lenger bak i bilen på grunn av den ekstra tauing vekt. Du trenger
slepekrok og ball
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk vekten rangeringer for både slepet bilen og tilhengeren eller bilen du vil være tauing. Tilsett vekten av tilhengeren /annen stry-enheten til vekten av lasten for å få den totale mengden av vekt som skal slepes. Ikke overskrider bilprodusentens vektbegrensninger, selv om det er bare ved et par pounds. Vekten kombinert med bevegelse vil føre til en eksponentiell mengde stress på kjøretøyet og kan føre til en svært farlig situasjon.
2

Secure noe og alt du vil være tauing. Hvis du sleper en motorsykkel i en trailer, sørg for at den er festet ned slik at den ikke beveger seg, men ikke så tett at stroppene komprimere suspensjon. Hvis du sleper en båt, sørg for at det ikke er noen deler som kan fly ut eller av mens den blir slept. Sørg for å balansere belastningen så jevnt som mulig, slik at kjøretøyet har stresset av tauing delt jevnt utover.
3

Fest slepekrok og ball til tilhengeren eller bilen du er tauing i henhold til produsentens instruksjoner. Instruksjonene kan variere mellom produsenter og enheter, så sørg for å sjekke sine instruksjoner for spesifikke retningslinjer.
4

Approach bratt oppoverbakke stigninger (for eksempel ramper) nøye. Prøv å bygge momentum før du kommer til oppoverbakke fordi FWD bilens vekt vil naturligvis skifte bakover, vekk fra drivhjulene. Dette kan gjøre opprettholde trekkraft på veien vanskeligere enn det ville være uten last, men vil sikre en vellykket oppstigning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148317.html

Previous:
Next:

driving tips