Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor å Endre Lanes Med speil

Endre baner med speil tar praksis. Holde speil justert for full oversikt tar bare noen få minutter. Juster din side speil for å eliminere den blinde flekker og holde bak-view justert for alt bak deg. Lære å bruke speilene i en tom bil er nyttig. Du kan øve og bekrefte det du ser i speilene ved å fysisk snu hodet for å finne biler inn i din blindsone. Instruksjoner
en

Juster bakspeilet for å gi en fullstendig oversikt bak deg. Det er ingen vitenskap i å justere dette speilet. Så lenge du har full oversikt bak deg, er det riktig justert.
2

Sit i midten av bilen. Juster passasjer speil slik at du kan knapt se den siden av bilen. Når du er i førersetet, vil ditt syn omfatte biler som passerer i kjørefeltet på den siden av bilen.
3

Place hodet mot glasset i døren for å justere driver- side speil. Snu speilet til der den siden av bilen er knapt synlig. Når du sitter normalt i setet vil du se biler som de nærmer seg og passerer på venstre side.
4

Drive bilen i et område hvor du er i stand til å passere andre biler. Observer speilene å sikre at du kan se biler i blindsonen.
5

Når du skifter fil, se i bakspeilet for å se om det er noen biler nærmer seg bakfra. Se til sidespeilene for å sjekke synlighet på sidene av kjøretøyet. Hvis du ikke ser et kjøretøy i sidespeilene og kan se hele forsiden av alle kjøretøy i bakspeilet, er det trygt å skifte kjørefelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148243.html

Previous:
Next:

driving tips