Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Fakta om bilen Pool

Carpooling har fått ganske mye oppmerksomhet som folk har blitt mer miljøbevisste og vennlig. Flere stater har hoppet på den miljømessige bandwagon og opprettet kollektivfelt og carpooling registre i et forsøk på å oppmuntre carpooling blant beboere. Carbon Dioxide og Monoxide

Ifølge Colorado Pollution Prevention, kan 100 carpooling folk hindre 1,320 pounds av karbonmonoksid og £ 2,376,000 av karbondioksid fra å bli sluppet ut i atmosfæren i løpet av ett år.


Carpool Nedgang

"USA Weekend" rapporter som carpooling redusert mellom 1980 og 2005, til tross for stigende gass kostnader og en økning i kollektivfelt og programmer.


en enkelt bil

La Trobe University miljømessige fakta om carpooling påstander om at en liten bil med en 1,6 liters motor skaper 200 gram (nesten 1/2 pund) av karbondioksid for hver kilometer ( ca 1/2 mile) den reiser.
Cons

Noen mennesker velger å ikke Carpool slik at de kan kombinere pendling med kjører ærend. Andre kjøre selv for å holde pendle ganger så kort som mulig. Ifølge "USA Weekend," hver person i en Carpool legger fem minutter til deres reisetid.
Hvem carpools?

Colorado Pollution Prevention sier at flere mennesker pendler inn Los Angeles enn noe annet sted i USA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148242.html

Previous:
Next:

driving tips