Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan defog Car Windows

Det er ikke noe mer farlig enn å kjøre uten å kunne se. Ideelt sett får en motor opp til driftstemperatur i all slags vær minimere dette. Det høres kanskje dumt i sommer, men hvis vinduet dugger, er det mest sannsynlig fordi du bruker klimaanlegget. Når de to forskjellige temperaturer kolliderer; av utetemperatur og temperaturen på innsiden av frontruten, er resultatet duggdannelse. Instruksjoner
en

La bilen varmes opp til driftstemperatur. Sammenlign utetemperatur og innse at temperaturen på innsiden av frontruten må matche det eller sakte endres til kompatibilitet med det.
2

Place luften retning på tine på klimakontroll panel og slå luften på høy. Jo mer luft som treffer frontruten, desto raskere vil defog. Hvis det er ekstremt kaldt ute, knekke sidevinduene på dører eller pivot vinduer for å tillate en luftventilen til den innvendige temperaturen har blitt tilpasset til luften utenfor.
3

Skru varmen indeksen på din klimakontroll panel oppover for å imøtekomme skiftende temperaturer utenfor. Hvis det er en varm, fuktig dag, og du har på air condition, men plutselig kjøre inn en torden storm der temperaturen synker drastisk, det kommer til å påvirke frontruten og vinduer. Selv med klimaanlegget kjører, kan du justere varmen indeksen oppover for å tilpasse seg temperaturendringer utenfor og hindre at rutene dugger opp.
4

Kjøp og installere vent visors for bilen din, da disse vil tillate deg å rulle eller knekke dine sidevinduene nede og hindre vær elementene (annet enn luft) fra å komme inn i førerhuset på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148024.html

Previous:
Next:

driving tips