Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke EXpressToll

Hvis du kjører gjennom Denver eller andre områder i Colorado, er sjansen stor for at du vil trenge en EXpressToll transponder for å komme deg gjennom raskt. Disse er tilgjengelige for alle som trenger å kjøre på Denver tollways ved hjelp av en bil, lastebil, motorsykkel, van eller RV. Den EXpressToll kan også fungere bra for lastebilsjåfører og kommersielle drivere som passerer gjennom. Her er hvordan du bruker EXpressToll. Du trenger
Transponder
Bil
Internet
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Lag en EXpressToll konto på deres hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Du må opprette login informasjon, inkludert brukernavn og passord som du kan huske. Hvis du ikke er aktiv på internett, ringe (888) 946-3470 for å opprette en konto. Du kan også gå direkte til EXpressToll kontoret eller til en rekke forskjellige butikker for å aktivere kontoen din. På denne måten vil du ha ditt transponder umiddelbart uten å vente. Du trenger et kredittkort til å kjøpe i person. Du kan også fakse en forespørsel til EXpressToll (303) 537-3404.
2

Gå på Internett for å sjekke saldoen og oppdater din transponder. Vær sikker på at lisens plate tall er korrekte for å unngå brudd (se Resources nedenfor).
3

Bruk EXpressToll konto og bekrefte det fungerer. Gå til nettsiden eller ringe informasjonslinjen ovenfor for å se om bompenger registrerer riktig. Hvis ikke, sjekk transponder posisjonering og være sikker på at du kjører i riktig kjørefelt. Hvis du har en ekstern transponder, sørg for at den er festet til støtfangeren din riktig. Vær sikker på at frontruten er kompatibel med den type transponder du har. Hvis du får en masse brudd, er det mulig at du trenger en annen type transponder.
4

Last kontoen din eller har den automatisk laste fra et kredittkort når saldoen faller under et visst beløp. Dette er spesielt viktig hvis du bruker bomveier ofte.
5

Meld deg på belønninger program for å bruke EXpressToll. Dette vil gi deg belønning, ikke bare rabatter, for bruk av bomveier. Logg deg på kontoen din for å se din nåværende belønning status.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147951.html

Previous:
Next:

driving tips