Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan gjenopprette fra en Skid Mens Kjøring på isen

Alle som har drevet på is og snø har trolig blitt møtt med en uforutsigbar skid når sine dekk bryte fri. Som bakenden av bilen Fishtails frem og tilbake, tusen negative utfall kjøre gjennom hodet ditt. Skrens på is og snø er ofte uunngåelig. Men det trenger ikke bety en forestående ulykke hvis du følger disse instruksjonene. Instruksjoner
en

Ved første tegn på at bakdekkene har brutt gratis og gir ingen trekkraft, ta foten av akseleratoren. Dette vil automatisk redusere farten og ofte vil være alt du trenger å gjøre for å gjenvinne kontrollen over kjøretøyet.
2

Uten å overreagere, sakte vri rattet i den retningen at bakenden er i bevegelse. For eksempel, hvis bakenden av bilen er fishtailing til venstre, svinge mot venstre.
3

Prøv ikke å overkompensere med styring. Hvis bilens bakre enden begynner å fishtail til den andre siden, sakte styre i den retningen.
4 p Det er vanlig for bakenden til fishtail til venstre og høyre flere ganger. Bevar roen og fortsette å styre i retning av bakenden til bilens banen retter seg ut.
5 p Hvis det er nødvendig, stoppe bilen etter at den har rettet seg opp og samle tankene dine. Hvis du mistenker at bilen har truffet noe, sette bilen i Park, slå av motoren og undersøke bilen for skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147876.html

Previous:
Next:

driving tips