Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få bilen ut av snøen

Alle andre nyter vinteren wonderland og du ville være også, hvis du kan få bilen ut av snøfonn. En vanlig plage av å leve i en snø-feide klima er sporadisk behov for å grave bilen ut av snøen. Men bevæpnet med noen få teknikker, kan du være tilbake på veien på et blunk. Instruksjoner
en

Kom deg ut av bilen din og vurdere situasjonen så snart du oppdager at dekkene er spinning. Det vil ikke gjøre noe godt til gulv gasspedalen og grave din bil dypere inn i drift. Du vil bare gjøre situasjonen verre.
2

Grav rundt og finne bilens eksosrør. Ikke bare vil en blokkert eksosrør føre til at motoren til stall, kan det filtrere giftig gass innsiden av bilen.
3

Clear is og snø buildup fra vinduene. Hvis du ikke kan se klart, du kan ikke trygt kjøre ut når bilen er gratis. Etter skraping av det verste, starte motoren og la din defroster gjøre resten.
4

måke i en direkte bane hvor bilen vil bevege seg når det er gratis. Hold en sammenleggbar snøskuffe i bagasjerommet sammen med en beholder med veisalt. Prøv å lage en sti bak bilen siden trekkraft fra bakhjulene er den mest produktive.
5

Strø litt veisalt på stien rett bak de bakre dekk og plasser en gulvmatte bak hvert dekk . La smeltet snø til fryses, holder matten på plass. Dette tar vanligvis noen få minutter.
6

Sett bilen i revers og gradvis gi det litt gass for å dra drivhjulene opp og over mattene. Mattene vil følge den hardpakket snø hvis du går sakte. Når du begynner å rulle, unngå å stoppe før bilen er fri fra drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147942.html

Previous:
Next:

driving tips