Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan organisere en motorsykkel Charity Ride

Organisere en motorsykkel veldedighet tur krever litt hardt arbeid og mye tid å få alt organisert og sponsor ark sendes rundt. Motorsykkelelskere regelmessig deltar i mange veldedige ritt over hele landet. Noen veldedighet ritt er for en bestemt organisasjon og noen er for personer som kan ha kreft eller en annen helsemessige problemer og trenger hjelp. Fordelen ritt og veldedighet ritt er alle gjort på samme måte. Det er viktig å ha så mange motorsykler som deltar som mulig. Du trenger:
Sponsor ark
Charity
Motorsykkel ryttere
spesifikk rute med stopper
Vis flere instruksjoner
en

Plan turen veldedighet på minst tre til seks måneder frem i tid. Noen arrangører vil ønske å begynne å planlegge et år fremover i tid dersom motorsykler veldedighet turen er å bli en stor begivenhet. Dette gir nok annonsering tid og planlegging. Bestemme hvordan arrangementet vil samle inn penger. Den vanligste måten er med pant ark for så mye penger per kilometer syklet. Planlegge festen etter turen. Dette er vanligvis åpen for publikum. Det kan være en drittunge yngel og underholdning.
2

Sett kursen for motorsykkel veldedighet tur. Kart løpet ut slik at hver rytter vil ha et kart å følge med utpekte stopper også. Hvert stopp vil kreve etablering å signere et ark som sier rytteren var der. De fleste motorsykkel veldedighet rides sende folk til tavernaer og andre spisesteder eller drikking etablissementer.
3

Print opp pantsette ark for alle aktører i motorsykkel veldedighet tur. Disse skal gis ut til deltakerne i minst to måneder på forhånd. Dette gir alle nok tid til å få løfter. Pantet ark må ha et sted for navn, telefonnummer, adresse og mengden av pant per kilometer eller en donasjon betaling.
4

Planlegg en møteplass som er stor nok til å romme alle sykkel ryttere. Dette vil være starten og slutt punkt av turen veldedighet. Det er der du vil ha drikke, mat og underholdning for ryttere som rir. Dette bidrar til å samle inn mer penger, spesielt hvis allmennheten deltar.
5

Gi hver rytter et kart og sende ham på vei på det gitte tidspunktet. Som turen nærmer seg slutten, har nok folk tenderer til innsjekkingen punktet, slik at hver rytter kan gjøres rede for, og signaturen ark kan kontrolleres.
6

De fleste ryttere vil ha pengene som samles før hånd, men det kan være noen utbetalinger som må samles inn gjennom posten. Sende ut fakturaer for det beløpet skyldte. Dette gjøres ved å ta pant beløp ganger miles red.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147941.html

Previous:
Next:

driving tips