Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lukeparkere en bil lett

Vil du lære å lukeparkere en bil ? Selv om lukeparkering kan være utfordrende , vil du bli vant til det med nok praksis . Noen mennesker selv nekter å parallell parkere bilene sine og i stedet lete etter parkeringsplasser som ikke krever lukeparkering . Les videre for å finne ut hvordan å lukeparkere en bil . Instruksjoner
en

Før du parallell parkere en bil , må du avgjøre om det er nok plass mellom de to bilene . Hvis det ser ut som bilen kan passe , signalisere til høyre eller venstre (avhengig av hvor det er du lukeparkering ) og stoppe bilen ved siden av bilen foran der du har tenkt å parkere. Ikke slå bilen av selv . Sørg for at bakenden på bilen din er selv med den fremre enden av parkeringsplass.
2

Uten å flytte , snu rattet hele veien rundt mot retning av fortauskanten for å parallell parkere en bil. Sette bilen i revers og sakte tilbake opp i parkeringsplass , la bilen rette ut når det går tilbake . Stopp sikkerhetskopiering når bakhjulet nesten berører fortauskanten. Du er halvveis til lukeparkering .
3

For å fullføre prosessen og lukeparkere en bil , kjøre frem litt , og pass på så du ikke treffer den parkerte bilen foran deg. Nå , tilbake opp bilen igjen før bilen er rett i midten av de to bilene . Føl deg fri til å kjøre frem og tilbake til bilen er enda .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148184.html

Previous:
Next:

driving tips