Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre truck på gress

En gaffeltruck er et stykke av maskiner som brukes rundt mange detaljhandel og byggeplasser for å løfte, stable, flytte og rack-belastninger. Disse maskinene er små i forhold til maskiner som en steam roller. De er lett drevet langs butikk midtganger å fjerne og erstatte lager. Å kjøre en gaffeltruck på harde flater krever bare trening og sunn fornuft. Kjøring på ujevne overflater og gress kan vise seg å være mer av en utfordring. Gress kan være fast, men det kan også være myk eller gjørmete. Du kan enkelt synke inn gress og sette seg fast. Bruk noen forskjellige teknikker for å sørge for at utstyret holder seg ut av gjørma. Du trenger
Gaffeltruck
Bredere forhjulene
12 stykker av tre, fire-by-8-inches
Vis flere instruksjoner
en

manuelt inspisere gaffeltruck daglig for eventuelle mistenkelige væsker, lukter eller sprekker. Forvrengning og slitasje av gafler bør også være nøye undersøkt. Hvis noen overdreven slitasje er funnet, må du ikke bruke gaffeltruck før det er løst.
2

Kjøp bredere framdekk for gaffeltruck din om det vil bli manøvrering last over gresset. Disse bredere forhjulene gi din del av utstyret mer "flyte" på gresset. Vekten av lasten er fordelt over et større areal, slik at du kan slappe av mens du bruker bilen fordi det er mindre sannsynlighet for å bli sittende fast i gresset.
3

Kjøp omtrent et dusin trebiter, 4-by-8 tommer. Legge disse brikkene ned fra topp til bunn, og skaper to spor for gaffeltruck for å kjøre på over gresset. De trestykker vil holde vekten av gaffelstabler, mens fordele vekten av lasten over seg selv. Legge veden i en rett bane fra fast grunn til bestemmelsesstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148313.html

Previous:
Next:

driving tips