Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Sikkerhetsmessige Driving Tips for en Traktor

Fungerer en traktor-tilhenger kan være vanskelig og pinlig. Alltid la deg selv rom for å manøvrere deg ut av en farlig situasjon og prøve å forutse problemer før de oppstår. Observere trygge hastigheter når du reiser, og bruke skjønn når forhandling en krapp sving eller når du skifter kjørefelt i tung trafikk. Dobbeltsjekke og kontrollere alt i og på lastebilen din til å sørge for at det er i optimal stand før du legger ut. Lastebil Inspeksjon

Utfør alltid et kjøretøy inspeksjon før du bruker din lastebil. Inspisere lysene og sørge for at de alle fungerer. Sjekk lufttrykket i alle dekkene og sjekk for slitasje. Sjekk bremsene og se etter løse deler eller rusk på lastebilen som kan hindre kjøringen din på noen måte. Juster speilene å sørge for at du har god sikt fra alle vinkler. Rapportere eventuelle problemer til tekniker.
Se hastigheten

se hastigheten til enhver tid. Du kan unngå ulykker ved å kjøre med lavere hastighet, og dette også kjøper deg tid til å reagere på kjøretøy kutte foran deg eller biler plutselig bremse ned. Bruk din motor bremser så mye som mulig, de ble laget for å hjelpe deg sakte ned og hjelpe din tjeneste bremser. Nedgiring hjelper deg å opprettholde en sikker fart. Når du reiser på en utdanningen, ved hjelp av cruise control vil tillate deg å fokusere på veien.
Vær Alert

alltid forberede seg trafikkproblemer. Unngå å lage krappe svinger. Inspisere drop-off poeng for å sikre at du har plass til å sikkerhetskopiere din trailer i. Gjøre full bruk av speilene som de lar deg se alle vinkler av lastebilen. Enten du bytter kjørefelt eller backing inn i en lasterampe, vil speilene hjelpe deg kjøre og parkere trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148189.html

Previous:
Next:

driving tips