Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Ford Bronco

The Ford Bronco er en to-dørs SUV som ble produsert 1966-1996 og ble erstattet av Ford Expedition. Alle Ford Broncos kom med firehjulstrekk. Den beste måten å forbedre drivstofføkonomien på en stor SUV som Bronco er å holde seg oppdatert på alle vedlikeholdsoppgaver og til å endre din kjørestil. Ford Bronco får 12 miles per gallon i byen og 15 miles per gallon på motorveien. Instruksjoner
en

Få et oljeskift minst hver 3000 miles. Ford har et drivstoff saver vedlikeholdsplan hvor du kan få et oljeskift med syntetisk olje, topp ut av alle væsker, og en inspeksjon av bremsesystemet, dekk, luft og hytte filter, batteri, belter og slanger. Vedlikeholde Bronco er en av de beste måtene å forbedre drivstofføkonomien. Et skittent luftfilter og gammel olje er to problemer som kan bidra til en nedgang i miles per gallon. Klikk på linken "Ford Fuel Saver Vedlikehold kupong" under "Referanser" for en kupong for dette vedlikehold.
2

Hold deg oppdatert på alt annet vedlikehold. Den siste Ford Bronco ble gjort i 1996, så de fleste Broncos er grunn for større reparasjoner, inkludert nye tennplugger og drivstoff injektorer. Klikk på linken "Ford vedlikeholdsplan" under "Ressurser" for å finne ut når din Bronco skyldes for vedlikehold. Du kan enten skrive året og modell for Bronco eller VIN nummer.
3

Fjern ekstra vekt fra Bronco hvis du ikke trenger det. Ekstra vekt vil tvinge motoren til å bruke mer makt til å drive bilen.
4

Sjekk lufttrykket i dekkene dine en gang i måneden eller før lange turer. Deflatert dekk ta mer makt til å rotere, så holder dekkene fylt til deres anbefalte nivå vil bidra til å opprettholde drivstofføkonomi.
5

Alter din kjørestil ved å akselerere bremse og ikke kjører i høy hastighet. Ikke kjør raskere enn 65-70 miles i timen på motorveien, og sakte trykker på gasspedalen når du starter fra en stopp. Prøver å kjøre så jevnt som mulig vil bidra til å forbedre dine miles per gallon, fordi motoren ikke trenger å jobbe så hardt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148079.html

Previous:
Next:

driving tips