Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre på stranden i Carolina Beach NC

Carolina Beach, NC, og tilbyr to forskjellige strekninger av stranden som tillater kjøring på sand. Freeman Park, tidligere kjent som bare "nordenden" lar kjøring, fiske, surfing og camping og tilbyr porta potties og politi patruljer for sikkerhet. For bobiler i sommersesongen, er det ikke uvanlig å finne leveranser av brensel og is, også. Like sør for Carolina Beach, NC, er Fort Fisher State Park i Kure Beach, NC, og også tillater kjøring på stranden. Lover og regler endres ofte, så sjekk med lokale myndigheter før du drar ut. Her er det grunnleggende om hvordan du kan kjøre på stranden i Carolina Beach, NC. Instruksjoner
en

Den viktigste delen av å kjøre på stranden er en ærlig nærmere titt på bilen din. Sanden på Carolina Beach NC er notorisk "myk", som betyr at du trenger en anstendig størrelse firehjulstrekk å kjøre på stranden. Jeg kan ikke understreke denne delen nok! Hvis firehjulstrekk ikke fungerer opp til pari, kan du ikke være i stand til å kjøre på stranden, men heller ha forlegenhet for å bli sittende fast i sanden. Stol på meg, ikke moro! Mange av lokalbefolkningen på Carolina Beach NC er vennlig nok til å trekke en fast turist ut av sanden, men ikke risikere det hvis lastebilen ikke vil gjøre det.
2

få en tillatelse for kjøring på stranden i Carolina Beach NC. Mange bensinstasjoner og agn butikker selger disse tillatelsene, og fra og med 2009 er det ti dollar per dag, eller femti dollar for året. Du kan få en tillatelse fra www.carolinabeach.org i posten i forkant av turen. Alle NC driving lover gjelder for kjøring på stranden i Carolina Beach NC, og lastebilen din må være lovlig lisensiert for kjøring på veiene.
3

La litt luft ut av dekkene dine før du får på sand på Carolina Beach NC. Det er et sted å trekke over før porten for å la luften ut av dekkene dine før du prøver å kjøre på sand. Noen Carolina Beach NC lokalbefolkningen vil fortelle deg å ta dekktrykket vei ned, så lavt som £ 18 av lufttrykket. Altfor lavt til å kjøre på fortau for veldig langt, men perfekt for kjøring på stranden.
4

Nå som du har sendt ned dine dekk og fått din strand kjøretillatelse, hodet på ned Canal Drive til stranden rampe og kjører ca 10 til 15 miles per time på stranden. Unngå raske stopp, som bremsing synes å gjøre dekkene ønsker å grave rett ned i den myke sanden. Ikke kjør for nær høyvann linje, som våt sand kan gjøre din lastebil vasken. Park med god plass for høyvann for å komme og gå og ikke ta din lastebil med det. Det skjer. Du kan ha mer suksess skrevende hjulsporene, eller pløyer rett gjennom om du har nok bakkeklaring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148009.html

Previous:
Next:

driving tips