Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan dele veien med Farm Machinery

På landsbygda er det mange bilister tvunget til å dele veien med landbruksmaskiner. Enten det er å plante sesong, høste eller bare tid til å sjekke på feltene, landbruksmaskiner på veien kan være en bekymring for bilistene. Dele kjørebanen med traktorer, skurtreskere og andre landbruksmaskiner bør være en trygg opplevelse ved hjelp av vanlige oppmerksomheter. Instruksjoner
en

Watch for landbruksmaskiner ved kjøring i distriktene. Se i feltene mens du kjører. Hvis du ser bønder jobber i felt, vil landbruksmaskiner trolig være på veien reiser til og fra andre felt. Ta oppmerksom hvis det er våren planting eller høst-sesongen, som landbruksmaskiner trafikken vil øke.
2

Hold avstand. Når du følger bak landbruksmaskiner på veien, la det være nok plass mellom kjøretøyet og landbruksutstyr til enhver tid. Hvis du har planer om bestått landbruksmaskiner, opprettholde en trygg avstand mens du venter å passere. Ikke bakluke gården maskineri, eller ri i blindsonen.
3

Tillat nok plass til å passere. Mange biter av landbruksmaskiner er bredere enn en standard bil på veien. Pass på at du er i en passerende sone, og har en skulder å delvis kjøre på hvis gården maskineri er bredere enn ett kjørefelt. Noen biter av landbruksutstyr har deler som strekker seg utover kroppen på traktoren. Mens passerer, se etter ekstra brede tilbehør på traktoren.
4

Look for å snu trafikken. Siden landbruksmaskiner ikke alltid snu på en annen kjørebane, se etter blinkende blinklys eller håndsignaler. Mest landbruksmaskiner inn felt fra bestemte aksesspunkter som ser ut som en liten skitt oppkjørselen.
5

Watch for lang landbruksmaskiner. Under innhøstingen sesongen, kan en traktor trekke oppbevaringsbokser å samle innhøstingen. Lange slep armene koble maskiner og kan vises som en trygg åpning på veien på avstand. Unngå passerer landbruksmaskiner som er tauing ekstra utstyr.
6

Vær på vakt når du kjører i distriktene. Når cresting en ås, skanne området for landbruksmaskiner inn i veibanen, eller kjører sakte på skulderen eller veien selv. Tregere hvis synet avstanden er svekket. Se etter den oransje trekant symbol for "slow". Disse bør legges ut på alle saktegående landbruksmaskiner og gi en fargerik avansert advarsel til bilistene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147963.html

Previous:
Next:

driving tips