Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en Stick Shift Med en Broken Left Foot

Som om du kjører en manuell girkasse bilen er ikke vanskelig nok å mestre, blir det en enda større utfordring når du forsøker å gjøre det med en brukket venstre fot. Men det er ikke en oppfølger til "Mission Impossible", forutsatt at du utvise forsiktighet og ta deg tid. Praktisere disse trinnene i en tom parkeringsplass eller på en øde vei før du kjører en girstang i trafikken med en brukket fot. Instruksjoner
Entering the Vehicle
en

Flytt til førersiden av bilen på krykker og åpne døren. Mens balansere på venstre krykke, plasserer høyre krykke på enten passasjersiden eller i baksetet på bilen.
2

Lean på gjenværende krykke og snu baken mot førersetet. Senk kroppen din inn i bilen, med høyre bein for balanse og støtte.
3

Roll ned førersiden vinduet omtrent halvveis og delvis lukke døren. Ta med krykke i kjøretøyet nær venstre side av kroppen. Fø toppen, polstret del gjennom det åpne vindu og plassere i bunnen av krykken like til venstre av kjøretøyets clutch. Lukk forsiktig førersiden døren og fest sikkerhetsbeltet.
Starte og kjører bilen
4

Sett nøkkelen i tenningen og være sikker på at nødbremsen er aktiv . Med venstre hånd på håndtaket på krykke, satte foten av krykke på bilens clutch og trykk på clutchen til gulvet.
5

Plasser høyre fot på bremsen og bekrefter at bilen er i nøytral med høyre hånd. Slå bilen på. Holde høyre foten på bremsen og krykke på bilens clutch, slipper nødbremsen med høyre hånd.
6

Shift bilen inn første gir med høyre hånd, holde krykke på bilens clutch og høyre fot på bremsen. Når bilen er i første gir, plassere din høyre hånd på rattet.
7

Flytt din høyre foten fra bremsepedalen til gasspedalen. Samtidig rev motoren og langsomt fjerne krykken fra kjøretøyets clutch. Når bilen begynner å bevege seg fremover, slipper clutchen helt og trykker på gasspedalen lenger ned. Gjenta denne prosessen for å flytte bilen opp i girene to gjennom fem, overgangen høyre hånd fra girspaken i rattet raskt for optimal sikkerhet.
8

Shift giret ned ved å fjerne din høyre fot fra akseleratoren, og skyve kjøretøyets clutch til gulvet med krykken. Raskt ned skifte med høyre hånd og umiddelbart returnere hånd på rattet. Plasser din høyre fot tilbake på gasspedalen, trykket gassen og slippe clutchen samtidig til bilen fanger aktuelt gir.
9

Stopp bilen ved å fjerne høyre foten fra gasspedalen, presser bilens clutch inn med krykke og plassere din høyre fot på bremsen. Å parkere, skal du flytte bilen i fri og aktivere nødbrems. Deretter fjerner krykken fra bilens clutch, slå av bilen og ta høyre foten av bremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147893.html

Previous:
Next:

driving tips