Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik unngår du at en bil fra Rolling Back on a Hill

Å vite hvordan du trygt parkere bilen på et fjell, kan hindre den fra å rulle bakover og skade bilen eller omkringliggende eiendom. Mens nødbremsen kan bidra til å holde bilen ruller, bør de ikke stoles på. Et par tips kan hjelpe deg å lære å stoppe bilen fra å rulle. Instruksjoner
en

parkere bilen så nær den fortauskanten som mulig og deretter sette bilen i fri mens du holder fotbremsen. Drei rattet mot fortauskanten og deretter sakte la opp på bremsen. Tillate bilen å rulle forsiktig ned bakken til i svinger nok til at de bakerste dekkene traff fortauskanten, holder bilen på plass. Pass på at du ruller tilbake sakte, eller momentum kan føre til at du hoppe opp på fortauskanten.
2

Slå rattet bort fra gaten, selv om det ikke er noen fortauskant å styrke tiress. Slå hjulet selv om det ikke er noen fortauskant vil bremse den nedadgående fremdrift av bilen din hvis bremsene skje til å mislykkes. I stedet for å rulle ned bakken, vil det slå sidelengs og stoppe, unngå overdreven skade eller skade.
3

Place bilen i første gear hvis du tilfeldigvis har en manuell girkasse, eller i parkere hvis du har en automatisk girkasse. Alltid satt i nødbremsen for back up, som tidvis bilens tannhjul kan skli ut, forårsaker den til å rulle ned bakken.
4

Plasser en stor stein eller trestykke bak ryggen dekk som en ekstra sikkerhetstiltak. Hvis du har en manuell overgang, kan denne metoden også bidra til å hindre at bilen ruller bakover når du forlater din parkeringsplass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147895.html

Previous:
Next:

driving tips