Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en e-ZPass

E-ZPass er en multi-state bompengeinnkreving system som brukes på broer og veier, først og fremst i det nordøstlige USA. Bilistene kan bruke samme transponder for alle bompenger i deltakerlandene. Bilistene som bruker E-ZPass trenger ikke å betale på bomstasjonene, fordi avgiftene blir automatisk trukket fra et forhåndsbetalt konto. Få en og kutte ned på pendle tid. Instruksjoner
en

Plukk opp en e-ZPass transponder på statens kundesenter (CSC) eller deltar utsalgssteder. Bestilling via post, telefon eller på nettet er også noen alternativer. Et lite depositum er vanligvis nødvendig for transponder, som refunderes når kontoen er lukket og merket er returnert i god stand.
2

Legg på penger på kontoen. Sett opp automatisk påfylling å ha midler belastet et kredittkort når kontoen din når et forhåndsinnstilt minstebeløp. Alternativt kan du velge å opprettholde en balanse ved å betale med kontanter på en CSC, bruke et kredittkort via telefon eller post en sjekk.
3

Installer E-ZPass transponder på innsiden av frontruten bak bakspeilet. Den kan monteres på to lock festestrimlene og kan enkelt fjernes og brukes i et annet kjøretøy.
4

Drive i E-ZPass dedikerte kjørefelt når du nærmer deg en bomstasjon. Du må kanskje bremse ned eller stoppe hvis E-ZPass kjørefelt er en ombygd manuell toll kjørefelt, ellers opprettholde riksveg hastigheter gjennom bomstasjonen. En enhet plassert over toll kjørefelt leser et elektronisk signal fra tag din som du passerer gjennom og trekker den nødvendige toll fra din forhåndsbetalte konto.
5

tilgang til kontoinformasjon på nettet for å sjekke saldo, overføre midler til kontoen, eller skrive ut en uttalelse for forretningsreisende reiseregninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147824.html

Previous:
Next:

driving tips