Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en Illinois I-Pass

Mange Illinois bilister som bruker bomveier på en jevnlig basis velge å få en toll pass kjent som en I-PASS. Den I-PASS transponderen er festet til kjøretøyets frontrute, og gjør at bompenger å bli samlet elektronisk. Bilistene hjelp av I-PASS trenger ikke å stoppe på bomstasjonene, fordi avgiftene blir automatisk trukket fra et forhåndsbetalt konto. Instruksjoner
en

Plukk opp en I-PASS transponder på en bomvei Customer Care Center eller deltar utsalgssteder. Det kan også bestilles på mail, telefon eller online. Husk:. Et lite depositum er nødvendig for transponder
2

Legg på penger på kontoen. Sett opp automatisk påfylling å ha midler belastet et kredittkort når kontoen din når et forhåndsinnstilt minstebeløp. Alternativt kan du velge å opprettholde en balanse ved å betale med kredittkort via telefon eller ved å sende en sjekk.
3

Installer I-PASS transponder på innsiden av frontruten bak bakspeilet. Den kan monteres på to lock festestrimlene og kan enkelt fjernes og brukes i et annet kjøretøy.
4

Drive i I-pass dedikerte kjørefelt når du nærmer deg en bomstasjon. Disse banene bare godta I-PASS og bevege seg raskt.
5

Opprettholde riksveg hastigheter og kjøre gjennom bomstasjonen uten å stoppe. Et blått lys tennes indikerer at I-PASS transaksjonen var vellykket og den nødvendige toll ble trukket fra din forhåndsbetalte konto. Et gult lys varsler deg om at saldoen er lav.
6

tilgang til kontoinformasjon på nettet og motta e-post påminnelser når kredittkortet ditt utløper eller saldoen er lav.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147825.html

Previous:
Next:

driving tips