Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å ri en Wheelie på en motorsykkel

Popping wheelies på motorsykler kan være farlig, og i noen tilfeller ulovlig. På den annen side kan det bli mye moro, og absolutt det er ganske imponerende. Riding en wheelie på en motorsykkel er enda mer imponerende. Det bør aldri gjøres av andre enn en ekspert, men følger disse retningslinjene, og du skal ri på bakhjulet på kort tid. Du trenger:
Motorsykkel
Åpen kjørebane
Hjelm /verneutstyr
Vis mer Instruksjoner
Lansering
en

Start din motorsykkel inn i en wheelie . Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å rulle den på. Imidlertid vil metoden ikke fungerer på alle syklene. Gå ca 1/3 av din Tach hold mens i første gir. Så, innen et sekund må du ha gassen i full. Du kan bruke suspensjon og /eller clutch å hjelpe deg hvis du har problemer med å få motorsykkelen til å utføre en tur på wheelie (se tips nedenfor).
2

Finn balansepunktet for både kropp og motorsykkelen, slik at du kan ri på wheelie uten å falle bakover.
3

skifte gir på motorsykkelen for å kjøre wheelie lenger. Den enkleste måten å gjøre dette på er via en clutch-fri skift, som du bør først øve på to hjul før du prøver det på ett hjul. Mens full på gassen, gjelder oppadgående press på girspaken. Så raskt ta gassen av og på igjen.
4

La forhjulet til å komme ned igjen. Sørg for at hjulet peker rett fram, din throttle åpne bredt, og holde på gassen.
5

Ride ut av wheelie ved å bo rolig og stødig. Ved høyere hastigheter vil du oppleve litt av vingling, men hvis du bor rett, og ikke overkompensere eller panikk, bør du være i orden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147925.html

Previous:
Next:

driving tips