Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke Emergency Brake

The nødbremsen kalles også parkeringsbremsen, og er ofte brukt for ekstra sikkerhet ved parkering i stigninger. Det fungerer på et annet system enn de drivende bremser, som er avhengige av strøm fra en motor som går. Siden det fungerer uavhengig av bremsene, vil nødbrems stoppe bilen selv om de vanlige bremsene svikter. Instruksjoner
en

Test i nødbremsen for å være sikker på at det er i drift. Stopp på en skråning med noe direkte nedoverbakke fra bilen. Holde foten på bremsen som du setter i nødbremsen ved å trykke inn fjærlåsen pedalen helt til venstre eller ved å trekke opp på håndtaket. Sakte ta presset av bremsepedalen uten å fjerne foten. Hvis bilen ruller nedoverbakke, er i nødbremsen ikke fungerer.
2

Test i nødbremsen i en tom parkeringsplass hvis det ikke er noen bakker tilgjengelige. Bringe bilen opp til en hastighet på 20 mph. Sakte tråkke på eller trekke i nødbremsen. Hvis bilen fortsatt rulle når pedalen eller spaken er trukket helt ut, er i nødbremsen feil.
3

Sett i nødbremsen for parkering for å holde det fungerer. I nødbremsen systemet har deler som er utsatt for rust når den ikke brukes ofte nok. Sette det som en parkeringsbrems for overnatter stopper minst en gang i uken, selv om din innkjørsel eller garasje er i vater.
4

Stopp bilen med nødbrems i tilfelle av en bremsesvikt. Mange folk ikke husker eller tenker å bruke nødbremsen i disse spente situasjoner, men det kan unngå en kollisjon. Tråkk på pedalen eller dra opp på spaken sakte og jevnt før bilen stopper. Husk at det vil ta i nødbremsen lengre tid å stoppe bilen enn en fungerende bremsepedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148100.html

Previous:
Next:

driving tips